گوشت دودی شده ماهی اوزون برون خاویاری در خارج از کشور بسیار محبوب است و قیمت آن همیشه در فصول مختلف بستگی به عرضه و تقاضا در نوسان است، البته میزان مصرف گوشت دودی خاویار در ایران نیز در حال رشد است. گوشت اوزون برون از لذیذترین گوشتها در بین آبزیان است و طعم لذیذ و بدون استخوان بدون این ماهی باعث شده که خرید و فروش آن نیز به راحتی انجام گیرد.
دودی کردن گوشت خاویار
به دلیل خشک شدن گوشت اوزون برون حین فرآیند دودی کردن گوشت، باعث شده وزن گوشت کم شود که در نتیجه بر روی قیمت نیز تاثیر می گذارد و از عوامل گران تر بودن گوشت دودی می توان به همین خشک تر شدن گوشت اشاره کرد. مزارع ماهیان اوزون برون در کشور تلاش زیادی برای دریافت مجوز و صادرات گوشت اوزون برون کرده اند و می خواهند همچون خاویار، گوشت ماهیان خاویاری را به کشور های مختلف دنیا صادر نمایند.